Thursday 21 March 2013

Meil on nüüd ka TÖÖ!

Tere taas!

Tööle Emeraldi:
Ühesõnaga nagu pealkiri ütleb, siis tänane uudis on see, et meil on nüüd vist ka töö olemas.
Kui me terve eelmine nädal ise otsisime tööd, täitsime igasugu ankeete ja avaldusi ning mittte kui midagi sellest ei tulnud, siis nüüd võib öelda, et töö tuli ise meie juurde :D

Nimelt panime tööotsingulehele Gumtree kuulutuse, et oleme 3 töökat eestlast autoga ja otsime tööd. Täna siis helistas selle kuulutuse peale üks naine rahvusvahelisest Graincorp firmast ja pakkus tööd meile kõigile teraviljatööstuses, kus peaks siis mingi aeg sorghum harvest (ei oska eestikeeles tõlkida, kui keegi teab võib kommentaaridesse lisada) pihta hakkama. Täpselt ei tea veel, et mis tegema seal hakkame, aga mingi välitöö ja ehk saame ka mõningate masinatega sõita, sest autojuhilubade olemasolu kohta ta päris. :P Asukohaks on Emerald (Queenslandis), mis asub Cairnsist umbes 1000 km kaugusel.

Ühesõnaga meie seniste kogemuste põhjal, et Aussis farmitööd saada on esiteks vaja autot ja teiseks tuleb ennast ise reklaamida, see tähendab siis võimalikult hästi end niiöelda maha müüa. Paistab et meie Gumtree kuulutus oli tabav ja silmatorkav. Panin sinna meist kolmest foto ja kirjutasin asjaliku teksti juurde, et kui töökad ja tublid me ikka oleme :D See naine kes helistas ütles ka, et kui me oleme nii töökad nagu ta teab, et eestlased on, et siis on meil seal töölootust isegi detsembrikuuni! :D Eks muidugi paistab, et mis see töö endast kujutab ja kuidas hakkama saame. Pole ju varem otseselt kuskil suurtootmistehases vms tööl olnud. Aga kindlasti saab seal pääris targaks ja uusi oskusi juurde. Kuna tegemist on ülemaailmse firmaga (osakondi nii Ameerikas, Euroopas, Aasias) siis tuleb see töökogemus kindlasti ka CV-s kasuks. :)

Homme läheb meie auto korraks remonditöökotta, vaja seal mõned asjad ära vahetada ja parandada. Kui auto valmis, siis alustame roadtrip´i Emeraldi suunas. Ei tea veel kus homme ööbime, aga nagu Uus-Meremaa kogemustest meenutada, siis kindlasti kuskile ikka saame. :) Võime ju ka autos magada, kui muud üle ei jää.
Hiljemalt esmaspäevaks oleks vaja kohale jõuda, sest teisipäeval peaks meil introduction ehk tutvustus olema.

Lisaks siis sellele tööpakkumisele helistati meile ka eile õhtul ja pakuti mulle tööd kuskile cattle stationisse lehmadega tegelema jne. Kuna me aga ju koos reisime ja asukoht oli ka suht kaugel, siis ütlesin muidugi ära.
Need mõlemad tööpakkumised tulid kohe pärast seda, kui muutsime oma Gumtree kuulutust ja lisasime, et meil on auto. Seega on auto olemasolu ikka väga oluline.

Markus ja mina
Cairns - Port Douglas trip: 
Eilne ja tänane päev möödusid põhimõtteliselt erinevates randades ujudes ja päevitades. Rannad asusid siis Cairnsi ja Port Douglase vahel. Külastatud sai Holloways Beach, Four Mile Beach, Palm Cove ja Clifton Beach.
Eile ööseks jäimegi Port Douglasesse. Täna uuesti Cairnsis.

Merevesi oli 29 kraadi soe, niiet ega suurt jahutust sealt ei olnud. Ujumine toimus piiratud ala sees, kuna praegu on stingersite ehk meduuside hooaeg, kes siis võivad kõrvetada ja sind ka ära tappa. Saime muidugi palju päikest ning veidi põletasin vist selja ära. Aga pole hullu midagi.

Homme hommikul plaanis kinno minna - Visa Hing 5 filmi vaatama! Super! :P


Clifton Beach


Clifton vol 2.






























Hetkel kõik!

Olge tublid,


Teie Katu

No comments:

Post a Comment