Tuesday 26 March 2013

Maaler ja labidamees :D

Hei!

Täna oli meil siis Graincorpis esimene tõsine tööpäev. Kuigi jah alguses küll ei tundunud, et me üldse miskit suurt teeme. Nimelt läksime kohale kell 7 ja tegelikult tööle hakkasime alles kell 9 :D Seega kahe tunni eest saame niisama raha, ilma et oleks miskit teinud :P Niisugune jah see elu siin on :D Tüüp kellega koos täna töötasime tegi pidevalt suitsupause ja rääkis teistega juttu, siis ootasime kedagi, kes tuleks ja kontori ukse avaks, et saaks seal mingid võtmed kätte. Käisime ka poes ning passisime niisama.
Kahe tunni jooksul sain enda töönimistusse arvata bensiinivooliku hoidmise ja kraani lahti keeramise :D

Graincorpil on plats Emeraldis ja teine siinkandis on Gindies, umbes 22 km Emeraldist. Sinna me täna tööle läksimegi. Mina ja Carra saime enda tööks värvimise. Nimelt pidime värvima presentkilet, mis oli chickpea teraviljahunniku peale tõmmatud. Värvima hakkasime siis neid kohti, kus oldi eelnevalt kilet paigatud. Paikasime ka ise palju uusi ja juba kulunud kohti ning värvisime ka need üle. Auke tekitavad siis muidugi pahad linnud.

Viljahunnik oli ikkagi päris kõrge ning kui tugev tuul tuli, siis pidime ikka kükitama või istuma, kuna on päris ohtlik seista, kui kile tuule alla võtab. Keegi oli isegi niimoodi surma saanud, et hooletult seal oli ja pea peale kukkus. Me muidugi olime ettevaatlikud ja miskit ei juhtunud. Tuul õnneks väga tugev ka polnud.

Nagu värvimistöödega ikka - riided, jalanõud ja ka minu katmata keha olid kõik suht värvised. Minu kindad olid nii värviga koos, et mul oli pintsel kinnaste küljes niitugevasti kinni, et ma ei saanudki seda kuidagi maha pillata. Sama oli teisega käega, kus hoidsin värvi täis plastmasskarpi. Värv oli ise valge ja mingi spetsiaalne presendivärv.
Meie värvimas


Bunker storage
Ootamas hetke kuis saame tööle asuda
Kui selle tööga lõpule jõudsime, siis hakkasime Markusega koos labidatööd tegema. Kui present sai pealt ära veetud, siis saime sealt alt märjaks saanud ja hallitanud chickpead kokku kühveldada labida ja ka harjadega.
Päev lõppes meil kell 5. Kokku siis 10 tundi :)
Homme taas Gindiesse ja vist sama tööd tegema.

Päikest saab palju ja hommikul peab ennast kenasti päevituskreemiga kokku määrima. Homme lähme Gindiesse oma autoga, et siis kohe peale tööpäeva lõppu Lake Marabooni ujuma minna. Ahjaa, täna muidugi käisime ka. Hästi-hästi värskendav oli. :)

Mis siis ikka, tööelu on nüüd täies hoos!
Mulle meeldib :)


Bye!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment