Wednesday 27 March 2013

Koristustöö

Tere!

Täna alustasime tööpäeva kell 7 Gindie platsil. Selgus et me töötame terve päeva omaette, ilma et keegi meid juhendaks või jälgiks, küll on tore :)

Mind ja Carrat pandi presenditükke kokku lappima, mis platsil laiali olid. Mõnedel oli päris palju mulda peal ning siis oli vaja enne neid puhastada labida ja harjaga. Päris palju oli suuri lahmakaid tükke, nõnda et täitsa raske oli neid kokku voltida. Seda tööd tegime siis umbes 3 tundi.
Markuse tööks oli täna trimmerdamine.

Pärast seda läksime seal samasel platsil asuvat kööki koristama. See köök ja koht kahe magamistoaboksiga peaksid siis meie elukohaks ka edaspidi saama. Kui esimesel õhtul me sealt linna ära läksime, siis oli see köök ikka nii jubedas olukorras, et mitte kuidagi ei tekkinud seal soovi süüa tegema hakata. Nüüd aga kui olime seal oma 3 tundi vähemalt koristanud, siis oli pilt ikka hoopis teine.
Köögist viidi minema vana külmkapp ja pliit. Nüüd on seal järgi 3 külmkappi, mis täna kõik liigutasin paigast, tegin ümbertringi puhtaks ja panin kenasti seina äärde ritta. Enne olid keset kööki suvalt pandud. Seina äärde sai pandud ka laud, mille peale tõmbasime kilest dušikardina :D Leidlikud või mis :)

Oleme siis vaikselt mõelnud nüüd taas Gindisse kolimise peale, kuna esiteks on odavam ja teiseks kui me hakkame igapäevaselt tööl olema vähemalt 10 tundi, siis me suurt ei viitsigi muud teha kui pessu, väike söök ja magama. Harvesti ajal pidi isegi 100 h nädalaid olema. See muidugi tähendab ka ligi 2500 dollarit nädalas! :D Lisaks muidugi fakt, et võib-olla hakkame me üldse tööl olema sealsamasel Gindie platsil. Teine võimalus, millest täna kuulsime on see, et ehk saadetakse meid üldse tööle Gindist 40 km ja Emeraldist 60 km kaugusel asuvale Springsure platsile. Seega oleks Gindis ligemal elada kui Emeraldis.
Hetkel on nii, et kui Emeraldis töötame, siis on lihtsam ja mugavam linnas elada. Ei pea nii vara ärkama ning nagunii on vaja ju poes ka käia. See raha mis siin linnas majutusele maksame on tegelikkuses ikka nii tühine summa. Päeva majutusraha teenime põhimõtteliselt ühe töötunniga.

Eks paistab mis teeme. Siin karavanpargis on meil majutus kui teisipäevani. Nagunii on homme viimane tööpäev ka sel nädalal, seega linnas ongi parem olla. Mis seal põllu peal (Gindies) 4 päeva ikka teha :D
Plaanime nüüd pühade ajal minna rodeole ja kindlasti ka taas ujuma ja kinno ja üldse linnaga tutvuma, sest pole siin jõudnud veel ringi jalutadagi.

Hetkel siis kõik!

Olge munuksed,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment