Tuesday 19 March 2013

Meil on nüüd AUTO!! :)

Hei!

Mul nüüd teile suur uudis. Me ostsime endale täna auto!! Minu esimene auto! :D Autoks siis 1999. aasta Hyundai Lantra Sportswagon  - universaalkerega ja automaatkäigukastiga. Eestis muidugi sellise auto poole ei vaatakski, aga kuna siin auto farmitöö tõttu väga vajalik, siis tuli see otsus suht kiirelt ära. Eelmised omanikud olid toredad noored inimesed, kes olid ka selle ostnud 2 kuud tagasi lihtsalt selleks, et roadtrip teha Melbournest siia Cairnsi. Auto täitsa korralik ja ruumikas, niiet meie suured kotid ja muu kraam peaks kõik ära mahtuma. Nüüd ei ole enam muret sellega, et uusi asju ei või osta, sest autosse ju mahub ikka :D
Võtsime hostelist ka kohe hulk raamatuid kaasa, et siis tee peal hea lugeda.

Autoost oli meil koguaeg mõttes ja kuna nüüd ikkagi tööd otsides paljudest kohadest ka öeldi, et suht ilma autota ei ole neil meile midagi pakkuda, siis tuli see ost ikkagi ära teha. Seega soovitan soojalt Eestist tulles ikkagi niipalju raha kaasa võtta, et ka autoostuks jagub. Seda muidugi siis kui kohe plaanis farmitööle minna. Meil sellessuhtes väga vedas, et saime enne kuurordis head raha teenida. Auto ostsime siis kolme peale, umbes 870 dollarit näkku, mis teeb vähem kui meie nädala palk oli Dugongis. Niiet pole hullu midagi see auto ostmine :) Hiljem kui farmipäevad tehtud ja trippimised lõpetatud, saame ju auto taas maha müüa.

Eile päeval oli meil veel mõttes, et võtame nädalaks rendiauto ja sõidame sellega piirkonnas ringi. Hindu uurides jõudsime aga järeldusele, et kasulikum tuleb ikkagi auto osta, sest meile sobiva rendiauto hind nädalaks oli ligi 800 AUD! Röövimine, sama rahaga saime Uus-Meremaal ringi sõita 2 nädalat!

Nüüd siis homme lahkume meie hostelist, otsime tööd ja avastame uusi toredaid kohti :)

Markus pani meie autole käpa peale ;)
See siis hetkel kõik ;)

Bye!

Teie Katu





No comments:

Post a Comment