Monday 12 August 2013

Sukeldumine tööellu

Kena esmaspäeva,

Töönädala 1. päev on edukalt läbi saanud. Tööasjadega tegelesime 8st peaaegu kella 1ni. Alguses oli juba mulle tuttav tööohutuse teema, lisaks läbisime hopper attendant´i koolituse ja ühtteist kaalusilla ja sample standi asjade kohta. 3 erinevat inimest tegid siis neid koolitusi, 1. lihtsalt ei saanud rääkimisega hakkama ja siis ta kutsus teise mehe meile raamatut ette lugema. :D Oli ikka naljakas küll. Üritasin siis Triinule mõningaid keerulisemaid asju selgitada, eks esialgu ole siin väga palju tundmatuid sõnu ja mõisteid.

Kui alguses oli juttu, et hakkame siin Emeraldis teisipäeval koristamisega tegelema, siis täna selgus juba uus tööjuhis. Nimelt homme läheme hoopis Gindiesse ja hakkame seal platsi korrastama maas olevatest viljajääkidest ja ka wc-sid ja muid ruume puhastama, kuna mingi suurem ülemus pidi kontrollima tulema. Edasine saatus lahtine.

Käisime täna ka veidi ümbruskonnas jalutamas, kena siin linna ääres elada, kaubanduskeskus on kuskil paari km kaugusel ja botaanikaaed ka umbes sama kaugel. Kõndisime siis ligi 2 ja pool tundi kuni pimeduse saabumiseni ja tegime ka mõningaid pilte.
Silod meie platsil

Botaanikaaia suur puu





Tänase õhtu naljakaim hetk oli vist rääkimine mo emaga...Me Triinuga ei saanud mitte vasakule mõtlemata jätta :D Lihtsalt nii naljakas!
Ema: "Kuule, pean välja tõmbama, nii tugev äike, paljudel riistad rivist välja läinud..." :D

Rohkem naljakaid hetki teiegi ellu!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment