Tuesday 27 August 2013

Meie ja masinad

Noniii rahvas,

Tänane tööpäev osutus väga edukaks, otseselt nagu palju tööd polekski teinud, aga see-eest ise saime teha nii mõndagi.
Kõigepealt selgus hommikul tõsiasi, et meil pole ühtegi autot, millega platsil tööl käia. Tuli siis välja mõelda teine plaan, mille tulemusena saime meie enda sõiduvahendiks traktori! Kiirelt näidati ette kus-mis on ja sõit võis alata. Traktor on muide igivana ja liigub väga aeglaselt! Arvutasin kokku et kõigi platsile ja tagasi sõitudega kulus meile ühtekokku 1 tund ehk siis 10 minutit keskmiselt oli meie sihtpunkti jõudmise aeg. :D Vist seetõttu et tundunudki, et palju tööd oleks teinud.

3-käiguline Countryman 354
Meie liikurmasin
Tänase päeva põhitööks oli muidu taas presentide laialitõmbamine ja õmblemine. Õmblemist sain täna ka ise oma käega proovida. Õmblusmasin oli ikka päris raske, tihti tuli sellel niit nõela silmusest ära ja siis tuli jälle paus teha. 
Korra juhtus nii, et present sai valet pidi lahti rullitud, niiet hakkasime seda käsitsi teist pidi keerama. Teipisime presentide sees olevaid auke ja nõnda see tööaeg mööduski. 

Õmblusmasin
Triinu laaduri kopa sees


















Päeva lõbusamaks osaks oli see, kui me saime õppida töötama forkliftiga.
Meie laadurijuht David kellega oleme need 2 päeva koos presentide kallal töötanud on nimelt väga lahke ja tore mees ning täna ta siis arvas, et meile tuleb ehk kasuks, kui oskame ka selle masinaga liigelda ja asju vedada.
Meie õppeülesandeks oli siis tõsta üles euroalus ja sõita sellega ussi ümber kummide ning tagasi tulles tagurpidi sõita. Tegime seda ikka mitu korda läbi. Pole seal midagi rasket, minu viga oli alguses lihtsalt see, et keerasin liialt rooli, arvasin vist et see on auto :D
Takistusrada
Räpased aga õnnelikud
Täna saabus tagasi ka meie ülemus Jenny, kes siis homsest peaks taas tööülesandeid jagama.

Kaunist õhtut!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment