Saturday 31 August 2013

Lõbutsemine

G´day mate!

Eile õhtul toimus meil töökaaslastega väike istumine. Seal osalesid Howie, Pat, Frank ja ülemus Jenny oma pojaga. Nalja sai päris palju seoses erinevate ütlemistega. Minu õhtu leiutis:"What happens in the toilet stays in the toilet" :D Jutustasime palju ka Eesti elust - põhiliselt söökidest ja palgast.
Telliti ka pitsasid ja garlic breadi.
Jennyga sai veidi ka tööasju arutatud, kuigi jah ei tohiks ju vabal ajal seda teha.
Nüüd on selge see, et esmaspäeval lähen mina weighbridge koolitusele ja Triinu teisipäeval-kolmapäeval sample standi koolitusele. Täiskohaga tööd sellel ajal ei kaasne, aga igaks juhuks teeme läbi, et siis oskame toimetada, kui lõunapausi ajaks kedagi asendama vaja minna.

Täna läksime koos Jenny ja tema pojaga Emeraldist 20 km kaugusel asuva Marabooni järve äärde, kus olen ka muidugi varem käinud. Seekord sai aga tegeldud uute ja huvitavate aladega.
Kohapeal saime tuttavaks Jenny tütre, tütremehe ja lastega. 
Lake Maraboon
Päevaseks meelelahutuseks oli neil kaasas jet skitube ja kneeboard! Vägev!
Kõigepealt käisime sõitmas tube´iga ja hiljem sai nautida sõitu ka jet ski tagaistmel.
Lets go!
Jet-skiing
Esimene sõit tube´iga oli vägev ja tundsin kohe, et tahaks veel ja kiiremini! :) Triinu aga kartis ja hoidis käsi väga kramplikult kinni, seega teisel korral ta loobus tulemast. Teine kord oli ikka väga metsik - vett lendas ja ma peaaegu et ei suutnud enam käsi kinni hoida! Meil olid loomulikult päästevestid ka seljas, niiet oleksime pinnale ikka kohe tõusnud. Kui ranna äärde tagasi jõudsime, siis muidugi kukutati meid vette ka, niiet sain väikese supluse ka teha. Polnud vesi nii külm. :)
Oli iganes tore päev!

Tubing
Olge tublid!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment