Sunday 11 August 2013

Emerald ja elu karavanis!

Hei kõigile!

Olen siis koos Triinuga jõudnud nüüd Emeraldi linna. Praegusel hetkel asusime elama Emeraldi külje alla meie töökohta Graincorpi platsile. Mõnusaks eluoluks saime endale kusjuures väga tšilli, ilusa ja ägeda Roadstar karavani! Eile olime veel üsna väsinud ning koristasime ainult veidi ning täna siis tegime suurpuhastuse kappides, kuhu oma asju paigutasime.
Meie elupaik - Roadstar karavan
Karavanis on olemas peaaegu kõik eluks vajalik v.a siis wc ja duširuum. Meil on kraanikauss, pliit, ahi, röster, veekeedukann, mikrolaineahi, raadiotelekas, konditsioneer, kõikvõimalikud söögiriistad ja muud vahendid ning palju erinevaid kappe panipaikadeks. Ise ka imestan, et kuidas nii väikeses karavanis tegelikult nii palju ruumi saab olla. Oleme ikka õnnelikud küll. Nüüd saab ikka tõsiselt lõõgastuma ja puhkama hakata. Siiani ma ju seiklesin ja reisisin ringi nõnda et vabu puhkehetki palju ei olnud.

Meie väike kööginurk-elutuba
Meie voodi
Täna siis tegutsesime ka õues, riisusime lehti ja meie ülemus Jenny oma mehega aitasid meil karavani külge panna kolme seinaga varjualuse (annexe/awning), niiet siin õhtuti hea sääsevabalt lõõgastuda. Aaa, õues on meil ka külmkapp. Karavanis sees olev külmkapp ei tööta, seal hoiame siis kuivaineid.
Karavan varjualusega
Ümbritsev loodus
Õhtusöök koos Triinuga
Homme hommikul kell 8 on Triinul introduction ehk siis tutvustav päev, paberite täitmine, tööks vajalike asjade jagamine jne. Ma lähen sinna koos temaga, et juhul kui tal küsimusi või mõnda asja ei tea. Millal täpselt tööle hakkame seda veel ei tea, aga esimeseks suuremaks ülesandeks on meil arvatavasti töötajate majas olevate tubade, köögi, vannitubade koristamine, seinte-lagede värvimine ja muu selline lebo ja äge värk :)

Eile käisime muidugi kõigepealt ka autoga Gindies, mina siis sõitsin. Oli ikka äge, pole niii ammu ju sõitnud selles vasakpoolse liiklusega riigis. Gindies elasin siis varem koos Markuse ja Carraga, nemad on hetkel üldse teises töökohas nimega Capella. Gindiest võtsin kaasa kõik oma mahajäänud kraami. Arvatavasti läheme ikka Gindiesse hooaja saabudes tagasi elama, aga see veel selgub et millal siis täpsemalt.
Hetkel meile siin karavanis ikka väga meeldib. Hakkame selle eest maksma 50 dollarit nädalas, mis on tegelikult väga väike summa sellise luksuse eest!

Autoga käisime ka supermarketis toidukraami järel, 150 dollari eest saime endale ikka palju vajalikke toiduasju ostetud. Meil ühine maitse toidu suhtes ka niiet väga hea on meil koos süüa teha :)

Triinu tõi Eestist kaasa niimõndagi head ja paremat! Nämm-nämm! Aitäh teile, kes te kõik need talle teele kaasa andsite! ;) Leib juba poole peal ja kommid ka varsti otsakorral. Ehk saadate jõuludeks uue laari :D



Praeguseks hetkeks siis lõpetan.
Naudime ilusat õhtut väljas rohutirtsude häälitsemiste keskel!

Olge munuksed ja kallistage lähedasi!!

Teie Katu


No comments:

Post a Comment