Wednesday 14 August 2013

Koristustööd

Tervist!

2 üsna tegusat tööpäeva on nüüd möödas ja kirjutan siis veidi, mis toimunud on.
Kuna hetkel ei ole siin veel hooaeg pihta hakanud ning meile otseselt tööd ei ole, siis leitakse meile mõningaid juhutöid - põhiliselt siis koristamistöid muidugi :)
Eile töötasin Triinu ja Martyga Gindie platsil. Kõigepealt koristasime Triinuga vannituba ja kööki. Vannitoa koristus käis nii, et voolik ruumi sisse ja pritsisin kõik pinnad üle :D Kiire ja efektiivne. Hiljem tuli põrandalapiga siis vesi muidugi ruumist välja ajada. Edasi toimetasime viljatornide ja -kuuri ümbruses, pühkisime harjaga maas olevat maisi kokku, kühveldasime seda laaduri kopa sisse, koristasime masinaruumi ja uute ohutusalaste nõuete tõttu paigaldasime "Caution - Out of order" silte kõikidele kuuri redelitele.

Gindies oli end karavaniga sisse seadnud üks vanem mees, kes vist siis hakkab ka millalgi Graincorpis tööle.
Igatahes sai temaga veidi nalja tehtud ja Triinu meeleheaks madudest ja ämblikutest ka räägitud. :)
Nali seisnes selles, et iga kord kui tema köögi poole tuli, siis meie jälle istusime ja jutustasime seal nagu me üldse tööd ei teekski. Tegelikult sattus ta lihtsalt juhuslikult smoko ja lõunapausi ajal sinna. 

Täna oli meil siis suhteliselt vaba päevakava ehk alustasime millal tahtsime ja töötasime omaette. Alustasime kell 8 ja lõpetasime kell 12. 4 tundi lubati meile hetkel päevas selliste niiöelda firmale mittevajalike (mittetulutoovate) tööde tegemiseks. Tegelesime siis töötajate köögi koristamisega. Nimelt hetkel ei ela siin suurt kedagi, ainult 1 mees, aga temal enda toas kõik vajalik olemas niiet tal polegi seda kööki otseselt vaja kasutada. Kuskil 2 kuud tagasi hakkasid inimesed siit lahkuma, aga paraku pole keegi ju oma järelt siin tükk-tükk-tükk aega miskit koristanud, seepärast ka selline vaatepilt!

4 tunniga jõudsime koristada 2 suurt külmikut, need ära sulatada, korraliku suurpesu teha, palju vanu asju välja visata ja kõlblikud asjad uuesti tagasi panna. Lisaks küürisime mikrolaineahju ja pliiti ning kappide pindu. Kõik seal köögis on väga-väga räpane ja must. Seepärast võtab see siis ka aega...
Vabandan juba ette, et nii igavaks muutunud olen, et ilusa looduse asemel nüüd mo blogi ilustavad räpased külmkapid! :D Aga selline see elu siinmail kord on...

Ühes külmkapis olid lõunasöögikarbis ka peaaegu elus kuju võtnud vorstikesed kastmega! Küll see oli jube vaatepilt ja hais, mul tuli okseklimp küll kurku kui seda üritasin tühjendada! Öäk!

1. külmkapp

Külmkapi pealne "lill"

Sügavkülm

2. külmkapi sügavkülm



























Homme jätkame köögikappide sisu koristamisega, nõude pesemisega, sügavkülmkapi puhastamisega (jätsime ööseks sulama) ja edasi siis duširuumide-wc-de kallale, et ämblikuvõrkude hävitamisega taas tegeleda :D

Käisime täna ka jalutamas, seekord siis eesmärgiga ka veidi poest head-paremat osta.
Naasime sealt patustena - kotis sai, Nutella ja banaanid! :P Soolaseks palaks sõime Muhu leiba-kodujuustu-kurki ja magusaks siis Nutella-saia banaaniga!! Yammmy!

Nädalavahetusel on väike plaan Triinu, Carra ja Markusega minna Blacktown Tablelands rahvusparki matkama :P See oleks küll äge :)

Kõike head,

Teie Katu


No comments:

Post a Comment