Monday 29 April 2013

ANZAC Day ehk 4 vaba päeva

Hei-Hei!

Esmaspäeval oli meil taaskord üks lühikene päev - kühveldasime Gindies halba kikerhernest minema. Nüüd mõlemad hunniku otsad võrdsel kaugusel ülejäänud keskosaga.

Teisipäeval läksime Springsure`i, kus siis kolme itallasega, ühe iiri tüübi ja 2 aussiega hakkasime suure platsi peal olevast presendihunnikust põhiliselt auto- ja ka inimjõul presente välja sikutama ja neid kokku lappima. Millegipärast oli keegi kunagi presendid kuhjanud lihtsalt hunnikusse, ei ole vaevutud neid kokku lappima/rullima.

Pärast lõunat käisime korra ka meie ülemuse Marty kodus. Vaatasime üle tema armsad kassipojad ja mao! Nimelt esmaspäeval oli ta tööl olles leidnud mao ja Marty võttis selle siis endale. Tegemist on püütoniga, see madu ei ole otseselt ohtlik ega mürgine, seega võtsin ka ise ta enda kätte ja mängisin veidi. Päris ärev tunne oli. Veidi õudne aga lahe. :)
Maole on ka nimi pandud ja selleks on Jake. Marty arvab, et liiginimetus on temal spotted python.
Mina snake Jake´ga
Kolmapäeval töötasime taas Springsures ja presentide kallal. Käisime veel ka Marty madu vaatamas. Mulle see madu ikka nii meeldib. Tahaksin endale ka madu koduloomaks :P

Neljapäeval, 25. aprillil oli oluline riigipüha - ANZAC Day (Australia and New Zealand Army Corps), kui mälestatakse I maailmasõjas võidelnud Austraalia ja Uus-Meremaa sõdureid.

Neljapäeval oli meil siis vaba päev ja samuti ka reedel, seega oli meil sel nädalal lausa 4 vaba päeva.
Töötasime sel nädalal nirud 3 lühikest päeva ja tuli ainult 19.5 tundi kokku. Loodame et järgmine nädal on edukam.
Oma nelja vaba päevaga ei saanud me aga suurt midagi korda saata, sest Markus jäi haigeks ja nii me veetsimegi need päevad põhiliselt oma tubades seriaale ja filme vaadates.
Neljapäeval käisime Carraga ka järve ääres päevitamas ning reedel linnas poodides.

Sellesse päeva kuulub ka üpris naljakas ja põnev sündmus. Just nii ma seda nimetan, kuna ülejäänud toasistutud ajaga võrreldes oli see kõige tegevusrohkem :D Nimelt meie dušinurga äravoolutoru oli umbes, vesi üldse enam ära ei liikunud. Nii me käisime poes ja ostsime igasugu erinevaid torusiilisarnaseid vahendeid ja kemikaale. Miski aga esialgu ei tundunud aitavat, hakkasin siis toru õues olevast otsast ka torusiili sisse ajama, lisaks suur hulk vett. Toru on siis tegelikult meil selline jämedam voolik, mis ei ole maa sees, niiet sain seda ka peksta vastu maad ja erinevalt liigutada, et seda ummistust ikka kätte saada. Läksin siis mingi hetk tagasi vannituppa ja mis oli juhtunud oli see, et dušinurgas oli maas suuuuur surnud konn! Minu teooria kohaselt oli see konn seal torus juba pikemat aega, elas ja ei lasknud vett korralikult liikuma. Nüüd kui kemikaale panime, siis ta lihtsalt suri seal ära. Meie õnn, et ta üldse sealt välja tuli. Igatahes saame nüüd taas pesemas ka käia :)

Pühapäeval läksime linna kinno, vaatasime filmi ``Iron Man 3´´, mis oli üllatavalt humoorikas ja põnevust täis. Väga meeldis mulle. Vaatasin ükspäev ka filmi ``The Expendables 2´´, mis oli super film just tänu sellele, et seal on ligi 6 kurikuulsat n.ö. vanakooli näitlejat koos, minu lemmikud nendest Jason Statham ja Bruce Willis. :)

Täna täitus mul 5 kuud alates Austraaliasse jõudmisest :)

Parimat Teile,

Katu

No comments:

Post a Comment