Saturday 13 April 2013

Minerva Hills´i rahvuspark

Tere!

Täna käisime Springsure ümbruses asuvas Minerva Hills National Park´is.
Sinna alasse sisenedes oli muidugi silt et 4-wheel drive only ehk siis sisenemine pm ainult maasturiga. Meie oma Sportswagoniga muidugi alla ei andnud ja ilusti sõitsime kõik kohad läbi. Ei olnud hullu midagi. Ju see silt kehtib rohkem selle kohta, et kui on märg aeg ning võib ehk kuskile kinni jääda.

Mäed Boorambool ja Zamia on tekkinud seal siis miljonid aastad tagasi vulkaanilise tegevuse tagajärjel. Nägime imeilusaid vaateid Fred´s Gorge´le ja ikoonilisele Virgin Rock´le, mis peaks siis kujult meenutama Neitsi Maarjat.
Minu uus sõiduk :D

Fred´s Gorge

Virgin Rock
Üle pika aja oli üks ilus ja väga soe päev. See oli ikka super ilm meie väikese tripi jaoks.
Jäime nähtuga väga rahule, nii tore ikka, et meile nii lähedal selline kaunis koht asub.
Järgmine nädalavahetus ehk linna botaanikaaeda külastama või kui meil rohkem vabu päevi on, siis mingi aeg tahaksime kindlasti ka Carnarvoni rahvusparki minna. See asub aga tükk maad kaugemal ja vajalik oleks sinna kindlasti ööseks telkima jääda. Eks paistab.

Aaa, mis vahepeal meil veel toimub on. Nimelt ühel õhtul tegi Markus meile ise plekktünnist grilli. Niiet hakkame vist homme grillima :) Carra samal ajal lõikas suurelt puult oksi ja mina korjasin neid kokku ja riisusin. Oleme ikka oma elupaiga ümbrust veidi korrastama hakanud. Tõime prügimäelt ja ka Marty käest meile euroaluseid, et saaksime omale terrassi köögi akna alla :)
Selline see meie elu siin siis on :)

Olge munuksed!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment