Monday 1 April 2013

10 eestlast Lake Marabooni ääres!

Eile päeval saime siis pooljuhuslikult kokku 7 võõra eestlasega. Kolmega neist olime eelnevalt kokkusaamist planeerinud, aga 4 eestlast olid lihtsalt samal ajal järve ääres ja kuulsid meie valju eestikeelset juttu. :D Nii me siis kõik koos istusime ja juttu jätkus kuni pimeda saabumiseni. Üks tüüp oli pärit Saaremaalt ja temaga leidsime me kohe palju ühiseid tuttavaid. Väga lahe. Eesti on ikka tillukene ja maailm on väike :)

Eestlased
Täna hommikul pakkisime karavanpargis oma kotid kokku ja kolisime oma asjad Emeraldist umbes 22 km kaugusel asuvale Graincorpi Gindie platsile, kus asuvad siis meie majakesed.

Taaskord külastasime ka Emeraldi kino ja seekord vaatasime supertoredat ja naljakat koguperemultikat The Croods! Kindlasti soovitan vaadata, hästi-hästi lõbus ja vahva!

Käisime siis ka poes ja võtsime kohe hulga asju, et poleks nii tihti vaja ostlemas käia, eriti nüüd kui linnast eemal elame. Väga positiivne asi siin elamise juures on see, et Lake Marabooni äärde on ainult mingi kümmekond kilti. Seega saame pärast tööpäeva seal ikka tihti käima hakata.
Meie toidukorv
Surnud konnad
Eile käisime ka korra siin Gindies ja tõime ära matkatarbed ja padjad-tekid-köögitarvikud. Lisaks ostsime valgendit ja panime WC-potti konnadele. Kui siis täna tulime olid veepaagis ja potis surnud konnad. Mina olin siis see julge, kes need laibad sealt eemaldas. :)
Nüüd jälle veidi kergem vetsus käia :D


Nüüd me siin siis oleme, asjad lahti pakitud, külmkapp toitu täis ja homme taas tööle. Ahjaaa, meil on juba koduloom ka - Tiki. Tiki on koer, kes tuli päeval siia ja enam ära ei ole läinud. :)

Olge toredad!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment