Wednesday 10 July 2013

Here I go again ehk teel Aussi!

Hei!

Tervitus üle pika aja, puhkus kodumaal on ümber saanud ja tuleb taas jõuda meie selle lennutrajektoori lõpp-punkti Brisbane´i.

Lendamine toimub ka selgi korral läbi Helsinki ja Singapuri. Brisbanes maandume kohaliku aja järgi neljapäeval kell 9.15.
Broneeritud on Bunk Backpackersi hostel, kuhu siis kohe oma kottidega ka läheme.
Mis lähiajal täpsemalt saama hakkab sellest edaspidi, kuna ma ei tea veel kindlalt isegi :D

Kindel on see, et Markus ja Carra lendavad reedel edasi Emeraldi ja sealt Gindiesse - meie endisesse elu- ja tööpaika. Mina sinna veel minna ei saa, kuna mul vaja kuu aega töölt eemal olla, et saaksin siis järjest aasta lõpuni seal tööl olla.

Niipalju võin enda plaanide kohta öelda, et plaanis on veidi ringi reisida ja kui leian mingisuguse lühiajalise töö, siis tahaks ka seda teha. Igal juhul 9. augustil jõuab Aussi ka Triinu ning siis on kindel plaan Emeraldi lennata ja taas vilja käitlejana (grain handler) tööle hakata. :)

Eestis veedetud aeg oli ülimalt tore! Sain näha peaaegu kõiki sõpru, nendega Jaane pidada, sünnipäeva tähistada ja muidu koos olla. Kodus pere ja lemmikkutsa Poisuga veedetud aega jään kindlasti igatsema. Eestis oli väga soe, meresgi sai mitmel korral ujumas käidud. Ühesõnaga olen rahul.

Lisan ka meenutuseks mõned fotod, tahtsin rohkem panna, aga Singapuri lennujaama internet on millegipärast üsna nigel.

Aussi tegemistest siis jälle edaspidi ;)

Teie Katu

Koduaia maasikasaak

Sünnipäeval kiikumas







No comments:

Post a Comment