Thursday 9 January 2014

Uus elu Griffithis

Taas uus postitus, aga seekord põnevate uudistega: 

Eile pärast tööd avastasin, et mul oli telefonil mitu voicemeili ja ka kiri postkastis, kus minuga tahtis ühendust saada üks naine Casella veiniistandusest. Helistasin siis tagasi ja selgus, et tal on mulle tööd pakkuda!! Nimelt olin juba üle nädala tagasi saatnud sinna kirja ja uurisin, et äkki saame neljakesi minna viinamarju korjama vms. Lisasin ka kirjale oma cv ja sealt ta luges välja, et olen töötanud ka weighbridges ehk kaalusillal Graincorpis. Pakkumise tegigi ta mulle weighbridge tööle Casellasse, mis asub Griffithi linna külje all. Pakkumine oli liiga hea, et keelduda ning otsustasin siis selle vastu võtta. Õhtul pakkisin oma kotid ja ostsin hommikuks pileti Tumbarumbast Griffithisse (7 h bussi, rongi ja bussiga). Veetsin veel ühe toreda õhtu Triinu, Triini, Anetti ja meie toredate töökaaslastega, kes kõik nüüd Tumbarumbasse maha jäid.

Elama hakkan ma Griffithi Globe Backpackersis, kes pakuvad ka transporti tööle ja tagasi niiet muret tööle saamisega ka poleks. Siinses hostelis on kõik niiöelda korterid. Elan neljases toas, lisaks on veel üks neljane tuba ning elutuba, köök, vannituba ja wc. Kõik eluks vajalik on olemas. Elutoas on 2 mugavat diivanit ja isegi telekas. Küll on super! Hetkel on minu toas ainult üks prantsuse kutt, teises toas samuti prantsuse kutt ja 2 iiri tüdrukut. Varsti peaks kogu hostel inimestest täis saama, sest hooaeg on just algamas.

Elutuba :)
Homme 11.30 pean kõigepealt läbima Medical Examinationi, kus siis kontrollitakse, et kas olen ikka terve ja valmis tööks. Tööga saan arvatavasti alustada esmaspäeval. Selline suur muutus siis hetkel.

Edasised plaanid on sellised, et proovime Triinu, Anetti ja Triiniga saada tööle cottoni gini, kus tegeldakse puuvillaga. Töö peaks algama märtsis-aprillis, olenevalt ginnist. Ideaalis oleks tore saada Emeraldi, sest pärast cottonit tahame taas minna tööle Graincorpi. Eks siis paistab, mis sellest plaanist tuleb. 


Lisaks:

Veidi  veidraid asju, mida viimasel ajal tähendanud olen. Oleme nüüd hiljuti sõitnud palju ringi busside ja rongiga. Naljakas on siin see, et ka maakohas täitsa lagedas kohas olevas bussipeatuses teeb buss peatuse ja teeb ka ukse lahti, isegi kui mitte kedagi maha minemas või peale tulemas pole. Imelik uksekulutamine tundub see olevat. Juhtusin olema ka bussis, millel uks enam automaatselt kinni ei tahtnud minna, ju see siis liigse kasutamise pärast :D

Ringi reisimine on siin ka suh pingevaba, sest kui oled ostnud pileti ühest kohast teise, aga näiteks pead 3 korda transpordivahendit vahetama, siis ei pea küll muretsema, et maha jääd kui näiteks rong hilineb. Alati oodatakse kõiki järgi. Bussijuhid on ka ülimalt sõbralikud ja alati räägivad sõidu alguses, et kuhu minek on, kaua sõit kestab jne. Bussides tuleb peale panna turvavööd, kui kinni peetakse siis võib selle eest trahvi saada. Väga teistsugune on siin see, et  bussis on keelatud igasugune söömine ja joomine, isegi karastusjooke ei või tarbida. Ainult vett on lubatud juua.

Pangakaardiga ostmine on tehtud ülimugavaks. Enam ei pea isegi kaarti masinasse lükkama ja parooli sisestama. Saab kasutada funktsiooni nimega payWave, kus lihtsalt hoiad paar sekundit kaarti masina juures ja ongi kõik. :)


Olge toredad,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment