Monday 7 April 2014

Nädalavahetus ja Mount Kaputar

Tere taas!

Nädalavahetus möödus üsna kiirelt. Laupäeva hommikul käisime kohalikul turul, kus sõime värsket marjajäätist, ostsime raamatuid ja puuvilju. Lisaks külastasime kaltsukaid, kust ma endale riideid küll ei leidnud, aga sain samuti paar head raamatut. Nüüd on mul piisavalt tegevust vaikseteks õhtuteks.
Õhtul oli meil Triiniga kindel plaan minna välja klubisse tantsima ja siinse rahvaga tutvuma. Jõudsime välja kuskil poole 11 paiku ning sinna jõudes selgus, et meid ei lastagi enam pubisse sisse! Nimelt öeldi, et inimesed on juba liiga purjus ja tahavad kakelda ning otsustati pubi sulgeda! Ennekuulmatu! Siinmail ongi nii, et väikestes kohtades minnakse pubisse umbes kohe peale tööd ja koju sätitakse minema kuskil 12 paiku öösel kui pubi uksed sulgeb! Eestis ju alles 12 ajal välja minnaksegi.
Nii me siis üritasime minna veel ühte teise pubisse, aga sealgi oli pidu läbi. Olime suht vihased, et mismõttes me kuskile minna ei saagi. Siis aga tuli sealtsamaselt pubist välja üks muusik oma tüdrukuga ning nad kutsusid meid endaga kaasa ühele majapeole. Läksime siis nendega kaasa ning veetsime toredalt aega Narrabri elanike seltsis. Saime tuttavaks mitme ägeda inimestega, kusjuures üks tüüp on meie lemmikrestorani Crossroads manager!

Pühapäeval kutsuti meid Crossroadsi, kus see muusik ka esines. Ta oli tõesti hea häälega ja andekas. Veetsime lõbusalt aega ja saime ka bowlingut mängida. Aussis on bowlingut mängida väga kallis, sest siin ei maksta mitte tunni aja eest vaid ühe mängu eest ja näo kohta. 1 mäng maksis siis 10 aud/ nägu.

Täna käisime koos töökaaslase Toomasega meist umbes 50 km kaugusel asuva Mount Kaputari rahvuspargis matkamas. Läbisime viis erinevat jalutusrada, kokku sai käidud umbes 8 km. Vaated ümbritsevale alale olid suurepärased. Nägime ka kängurusid, kes meid ühe raja lõpus lihtsalt ootasid, seal nad vist alaliselt elutsevad ja seetõttu inimestega ka nii sõbralikud on.
Oli väga tore päev.




Triiniga

Naljapilt




Kängurupere

Triin ja Toomas
Homme lähme 8-ks tunniks tööle ja arvatavasti teeme mingisugust värvimistööd, sest puuvilla pole veel sisse tulnud.

Kõike head,

Teie Katu


No comments:

Post a Comment