Sunday 6 January 2013

Unistuste täitumine

Hei-hei!

Nagu eelmises postituses ka veidi rääkisin, siis nüüd ongi asjalood nii kaugel, et meil on kõik vajalikud piletid OLEMAS!! :)

Lennuajad ja marsruudid siis sellised:

16. veebr. Groote Eylandt - Darwin
17. veebr. Darwin - Sydney
21. veebr. Sydney-Christchurch (UUS-MEREMAAA)
8. märts Auckland-Sydney

Muide kõige kallim on siit saarelt Darwinisse saamine! :D See siis 232 AUD.
Ülejäänud lennud kokku 615 AUD. :) Pole väga viga, see 850 AUD on vähem kui ühe nädala palk, seega arvan, et me oleme küll selle puhkuse ära teeninud. Ei saa ju ainult rahale ka mõelda, tähtsad on ikkagi elamused, kogemused ja uued sündmused. Siin saarel pikalt olles hakkab ikka rutiin tekkima ja tahakski juba vaikselt midagi huvitavat ja teistsugust kogeda. Elu on ikka elamiseks ja antud hetkel eelkõige reisimiseks, mitte ainult raha teenimiseks ja kõrvale panemiseks. Küll jõuab ka seda teha. Mõte on et siia saab ehk edaspidi uuesti tagasi tulla, eks näis.

Nii ta siis on, et ma Uus-Meremaale veidi rohkem kui 6 nädala pärast saan oma jala tõsta! Väga-väga äge! Ma olen sellest niipalju unistanud. Ja nüüd ongi see tõelisuseks saamas! :P Saan oma silmaga näha ``Sõrmuste Isanda´´ võttepaiku, ohh kui lahe!! :D
Plaan on siis nende kahe nädalaga võimalikult palju ringi sõita ja mõlemad saared üle vaadata. Kuskil nädal ehk ühel ja nädal teisel saarel.
Täpsemalt kõigest siis kui reis lähenemas on.

Töö koha pealt on lood sellised, et nüüd esmaspäevast hakkab taas meil kiireks minema, sest enamik tube on taas rahvast täis. Juhei! Restorani konditsioneer ikka katki, seega saab edasi higistada :D
Lähiajal hakkavad tagasi tulema ka mitmed vanad töötajad, kes puhkusel olid. Siis läheb elu jälle veidi huvitavamaks :)

Olge mõnusad!

Katu

No comments:

Post a Comment