Sunday 21 September 2014

Öö tammi ääres

Hei-Ho!

Eelmisel pühapäeval veetsime veidi aega meie lähedal asuva tammi ääres. Jutustasime, kuulasime muusikat ja niisama puhkasime peale väsitavat laupäeva.
Minu eredaim hetk oli seal see kui jalutasin meie suunas tulevale lehmale vastu ja olin vist veidi liiga lähedale läinud kui ta järsku mo suunas jooksma asus. Ma siis kiirelt kargasin minema ja Andy selja taha peitu, küll oli palju nalja ikka sellest! :D

Vastasseis
On ikka kole loom!
Tammi ääres
Nädala jooksul saime veidi ka tööd teha, seda aga ainult 20 tundi. Teisipäev ja reede olid täiesti vabad. Käisime siis Gladstones shoppamas.

Reedel oli plaan minna kuskile turismitallu, kus saab mehaanilise pulliga sõita, toimub line-dance ja muud huvitavat. Kahjuks jäi meil aga sel korral minemata ja otsustasime hoopis pubisse minna.

Eile suundusime uuesti tammi äärde. Seekord läksime sinna mõttega ööseks jääda. Pakkisime kaasa soojad riided, padjad, magamiskotid ja tegime söögiks kartulisalatit! Nämm-nämm! :)
Kusjuures kartulisalati tegime valmis juba reede päeval, aga reede öösel peale pubist tulekut läks veidi söömaks ja no suhtkoht otsa sai see :D Niiet laupäeva hommikul tegime kiiruga uue laari. :)

Andy võttis kaasa kartulid ja sealiha, et sellest teha "roast pork with potatoes"! Pani ta need siis potti kaane alla. Kaane peale ja poti alla asetas kuumad söed. Söök jäi küpsema umbes 2ks tunniks.

Tegime lõket ja viisime vähkide püüdmiseks püünised vette. Söödaks sai pandud banaanitükid. Andy seadis üles ka lõksu jäneseuru juurde. Õhtul pimedas käis Andy püüniseid kontrollimas ja sai sealt 6 vähki, üks neist oli ikka täitsa suur kohe.

Lõpuks saime ka õhtusööki süüa, sealiha ja kartulid olid niii head ning kartulisalat ka veel kõrvale! Super! Istusime siis lõkke ääres ja oli selline tunne küll nagu oleks jaanipäeval Eestis. Väga tšill oli.

Seadsime end siis magama, soojad riided selga ja magamiskoti sisse. Olime kõik lõkke ääres kõrvuti ja suht kallaku peal nõnda et vahepeal libisesime ikka allapoole libeda magamiskoti sees olles :D Aga oli üllatavalt hea uni, ainult jah maa oli üsna kõva. Kogemus missugune :)


Karvased sõbrad/padjad
Me and ladybird
Vennad kauboid
Andy püünist ette valmistamas

Hommik tammi ääres
Vaene kilpkonn jäi õngekonksu taha kinni
Linnuparv
Selline see nädal siis oli. Täna hakkas kahjuks sadama ka niiet pole teada, millal üldse tööd rohkem olema hakkab. Meil on siin väike mõte, et ehk saame nädala vabaks võtta ja Whitsundayle puhkama minna. Praegu just hea võimalus minna kui tööd ei ole.

Kõike parimat,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment