Saturday 1 March 2014

Passi uuendama Melbourne´i

Hei!

Järgmisel nädalavahetusel on kavas Melbourne´i külastus passi uuendamisega seoses. Eesti passiga seotud toiminguid saab muidu teha ainult Sydneys, aga 7.-9. märtsini on see võimalik ka Melbsis.

Nimelt minu Eesti passi kehtivusaeg lõpeb järgmise aasta märtsis, aga selleks et isegi kodumaale naasta (vahemaandumised ju ka teistes riikides) peab pass kehtima vähemalt 6 kuud. Minu viisa lõpeb novembri lõpus, peale mida plaanin väikest 3-nädalast trippi Kagu-Aasias. Seega uus pass on väga vajalik.

Järgmine nädal olen tööl öövahetuses (22:00-6:00), mis tähendab et reede hommikul töölt tulles saan rahulikult asjad pakkida ja 9.30st bussi peale minna, et reisi alustada. Pärast tööpäeva lõppu alustavad Melbsi liikumist ka Carra ja Markus, kellega koos siis 2 päeva selles suurepärases linnas mööda saadan :P Nad ei ole enne Melbsis käinud ka, niiet uus ja huvitav koht nende jaoks.
Pühapäeval sõidame koos tagasi, saan ka veidi Finleyt avastada, kust siis õhtul buss Griffithisse sõidab. Saaksin muidu reedel ka Carra ja Markusega koos sõita, aga bussiliiklus siin maakondades on nii masendav, et ühtegi transpordivahendit Griffithist Finleysse ei lähe.

Tööl on ka ikka suht koguaeg põnev. Või noh kui töö poolest põnev ja kiire pole, siis teeme ise midagi huvitavat. Nimelt me tegime oma lemmik rekkameeste TOP 10 listi! :D Loomulikult teavitasime sellest ka meie lemmikutele ja tagasisidena on meile hakatud tooma šokolaade ja komme jne. Mitte mingeid tavalisi komme, vaid uhkeid ja kalleid kommikarpe! :D Elu on ilus, mis muud öelda. Ühesõnaga me ikka pidevalt sööööme tööl! :D See ei ole aga üldse hästi mõjunud mo trennifiguurile. Pean sel nädalal end taas käsile võtma.

Vahepeal trennist rääkides, siis see nädal oli väga jama, kuna pärast õhtust vahetust magasin ma hommikul mõnikord isegi kella 11ni ning siis ei jäänud enam üldse aega, et midagi ette võtta. Käisin ainult ühe päeva trennis (boxingus).

Eile tööl küsis üks kõrgem ülemus mo käest, et kas mul on kodus farm või midagi! Imestasin et miks ta nii arvab...Ja siis ta kiitis, et ma nii hästi saan selle augeri/kruvi liigutamisega hakkama, et olen täitsa professionaal :D Heh. No eks ma suht vabalt valdan küll seda, kuskile kasti vastu ei kraabi ja ära pole ka lõhkunud miskit. Töö on ikka väga lihtne ja ega ma juhtimispulti üldse enam ei jälgi ka. Põnevust lisavad juurde hästi kõrgete kastidega rekkad, millel on lisaks veel metallvõrgustik peal, kus siis pean sobiva ava leidma, kuhu kruvi sisse mahub. Mõnikord ei saa proovi ka võtta, eriti kui kastis pole piisaval kõrgusel mahla ja siis lasen juhil kasti seinad alla lasta (kui see on võimalik).
Kui teinekord on aga kohe niiivähe marju ja vedelikku, siis võtan manuaalselt kasti seest mahla.

Tööl - mina siis kui päike paistab :)
Ilmast rääkides peab ütlema, et sellest ei saa ikka üle ega ümber, eriti siin Austraalias töötades. Kõik mis on vähegi põllumajandusega seotud on suures sõltuvuses ilmast. Kuna nüüd on temperatuur langenud ja eile tuli ka taas veidi vihma, siis võib see tähendada, et meil jääb tööpäevi ära! Triinul ja teistel mandlifarmis on sama jama, kohe kui sajab ei ole mitu päeva tööd. Graincorp - Queenslandis pole ammu sadanud ja ei teagi, mis selle aasta teraviljasaagist saab. Sellest olenemata on meil ikkagi plaanis veel aasta lõpus viljatööd teha, eks siis paistab kus ja kui kauaks.

Eelmine nädalavahetus möödus jah nagu ikka - pidutsedes :S :D Laupäeva õhtul läksime siis hosteli rahvaga peole Hanwoodi klubisse, kus sai ikka päris palju tantsitud. Pärast pidu läksin eestlaste majja afterparty´le. Veidi sai magada ka ja hommikul alustasime taas uue hooga. Sedakorda siis basseinipeoga. Veetsin suht terve päeva basseinis olles, niiet sain päikest ka omajagu. Majas elab ka venelane Deniss, kes mo juukseid sirgendas :D Oli tore ja meeleolukas nädalalõpp.
Eks see oli ka suvelõpupidu, sest hetke ilma vaadates, ei kipu küll enam basseini. Õues on KÜLM - kuskil 22 kraadi päeval ja 16 kraadi öösel! Talv on saabumas.
Nagu korralikud üliõpilased enne peole minekut :) / Inglase Tony´ga
Basseinipidu hurraa!

Praeguseks kõik! 

Olge munuksed!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment