Monday 7 October 2013

Hüvastijätud

Hei!

Kui veel nädal aega tagasi oli meie platsil palju inimesi, siis nüüdseks on olukord hoopis teine. Nimelt järsku langes vilja sisseveo maht ja seega ka töötundide arv ning niipaljudele inimestele enam tööd ei jagunud. Ühtekokku lahkus paari päeva jooksul meie Emeraldi ja Gindie platsilt 10 inimest! Casual-ehk hooajatöötajatest olemegi meie Triinuga nüüd pea ainukesed, kes veel Emeraldis töötavad.

Hetkel pole meil veel selge, millal edasi liigume. Niikaua kui meile siin ikka tööd jagub on plaanis paigal püsida. Tööd peaks rohkem juurde ka tulema, kuna Gindie plats on kikerhernest pea täis ja siis hakatakse seda Emeraldi tooma. 

Viimased paar päeva on väga vähe rekkaid olnud, kes vilja sisse toovad, aga kuna meil ka töötajaid vähe, siis pole väga hullu. Üleeile olimegi tööl meie Triinuga ja laadurijuht Sacky. Vahepeal oli nii, et mina tegin weighbridge´i, laadisin rekkaid tühjaks silode ja kuuri juures ning käisin ka kaugemal asuval platsil stackeri peal. Sõiduvahendiks oli traktor, niiet väga kiirelt liikuda ka ei saanud :D
Üks põnevamaid ülesandeid oli stackeri 360 kraadi liigutamine, kus see tuli siis ühe platsi pealt teise ümber paigutada. Seda ei olnud üldse mitte kerge teha, sest stacker on väga suur ja ruumi polnud palju, aga hakkama ma sain. Juhei!

Neljapäeva ja reede õhtul toimusid siis hüvastijätupeod. Esimesel õhtul läksime välja baaridesse. Sain üle pika aja tantsida ja väga lõbus ning meeleolukas õhtu oli. Reede õhtul käisime siis taaskord rodeol, mis toimus Emeraldis. Seal kohtasime eestlasi - Carrat, Markust, Reelikat ja Villet. Nendega siis suht terve see aeg jutustasimegi, kuna polnud ammu näinud.
Laupäeva õhtul oli väga imelik ja kurb olla, sest niipaljud meie tuttavatest olid kõik ühel ajal lahkunud. Arvatavasti kohtame mõningaid neist uuesti, kui ka lõuna poole liigume. 

Meie tüüpilised õhtud
Sõbrad
Howie ja Steveniga
Peol
Selline siis oli meie meeleolukas elu koos väga vahvate töökaaslastega!

Hetkel kõik.

Olge toredad,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment