Saturday 26 October 2013

Uus sihtpunkt - Condobolin

Hei!

Täna hommikul saatsin teele Triinu, Markuse ja Karilini. Nemad siis reisivad mööda idarannikut allapoole Bribbaree suunas, kus ootab uus töökoht.
Eile oli meie ülemuse Jenny uues kodus hüvastijätupidu. Kohale oli tulnud päris palju inimesi, tegime grilli, kuulasime muusikat, jutustasime. Tegin ka üksjagu pilte ja videosid.
Jenny ükssilmne koer Ruffy

Meie
With bushman! :D

Päikeseloojang

Dylan, mina, Jenny ja Triinu
Täna enne Triinu lahkumist käisime lennujaamas vastas meie heal sõbral Howiel, kes kuskil nädal tagasi sattus haiglasse. Talle tehti operatsioon, sest tema kõht oli halvas seisus. Põhjuseks siis vähene ja vale toitumine. Howie on nimelt väga kõhna mees, aga teeb rasket tööd ning ju siis ei pidanud tervis enam vastu. :(

Minul on siin Emeraldis jäänud veel olla ka nädal aega ning seejärel liigun ka edasi lõunasse, täpsemalt siis linna nimega Condobolin. Hetkel veel kindlat kuupäeva ei ole, et millal lähen, sest saan arvatavasti minna Jenny mehe Tonyga koos, kes siis sõidab rekkaga ning liigub lähiajal samuti Condobolinisse. Niiet mind ootab ees rekkatrip :)

Condobolin asub New South Walesi osariigis, Emeraldist 1391 km ja kuskil 16 tunni sõidu kaugusel. Kui varakult alustada, siis peaks iseenesest 1 päevaga kohale jõudma. :D
Bribbaree asub Condobolinist 186 km kaugusel kagu suunas.
23. detsembrist alates on meil broneeritud hostel Sydneys ja õnneks pole sinna ka kaugele enam sõita, kõigest 456 km :)

Condobolinis on temperatuurid palju mõistlikumad, ei pea õnneks enam seda ligi 40 kraadist kuumust kannatama. Hetkel on sealkandis siis päeval 24 kraadi ja öösel 4! Niiet peab vist pikad riided ka kaasa pakkima :)
Condobolini Graincorpi site peaks olema avatud 24 h, mis tähendab et saan ka öösiti tööl käia.

Condobolini depoos hoiustatakse selliseid teravilju nagu barley/oder, canola/raps ja wheat/nisu. See saab olema midagi uut, siiani olen ju töötanud ainult chickpea/kikerherne, sorghumi, nisu ja maisiga. Olen kuulnud, et odratolm pidi olema kõige hullem üldse! :S Sorghumiga on mul hetkel kõige ebameeldivamad mälestused, kuna selle tolm ajas ikka väga sügelema.

Hakkasin uurima Condobolini kohta ja esimese ägeda asjana leidsin sealkandis taolise huvitava koha, kus autodele on maalitud erinevaid pilte ja neid igat moodi eksponeeritud.
Veel ägedaid fotosid: http://www.utesinthepaddock.com.au/

Condobolini enda kohta siis niipalju, et linn asub Lachlani jõe kaldal, seal on mitu parki, golfiväljak ja isegi bowlingu klubi.
Elanikke on seal 3500. 8 km linnast asub Mount Tilga, kust peaksid avanema ilusad vaated ümbruskonnale.
Minu suureks heameeleks on 4 km kaugusel linnast ka järv! Nimeks sellel Gum Bend, tegemist siis tehisjärvega.
Nüüd juba ootan sinna jõudmist! ;)

Hakkan seal koos elama Michaeli ja Farraga, kes peaksid ka novembri 1. nädala paiku sinnakanti jõudma.
Täpsemalt midagi hetkel ei teagi.

Järgmisel nädalal töötan arvatavasti iga päev ikka Goonoos, kuna Emeraldis väga enam miskit teha polegi.
Eile sain Goonoos jälle bobcatiga ringi sõita ja liiva presendi peale vedada. Tööks oli meil bunkerite sulgemine, kus siis panime liiva viljahunniku ümber. Saame seda tööd ikka mitu päeva veel teha.

Kuulmiseni!

Teie Katu




2 comments:

  1. Katu sa näed neil piltidel ikka nii kaunis ja naiselik välja! :)
    Igatseme Sind siin kodumaal!
    Hoia end!
    Tervitades R&R ;* :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, kallikesed! Igatsen teid ka! Olge tublid! Kallistused! :)

      Delete