Tuesday 22 July 2014

Koristamine alaku!

Noniii,

Cotton ginning on siis selleks aastaks lõppenud!! Täna hommikul kella 6 paiku pressiti viimane bale. Kahjuks olime meie ju päevases vahetuses ning seetõttu seda lõppu ei näinudki.
Kokku tegime selle pea 4 kuuga 243 000 bale´i (keskmise ideaalkaaluga 227 kg). Niiet päääris palju puuvilla ikka!

Õnneks meid veel töölt minema ei saadetud ning nüüd teeme paar päeva väikest koristustööd.
Täna töötasime siis hommikul 7st kuni 15:00ni, väga mõnus 8-tunnine päev.
Koristamist alustati siis laest, kui Sander ja Karel läksid üles kraana peale ja hakkasid lage ja torusid tolmust surveõhuga puhtaks laskma. Kõigile leiti mingi töö ning mina, Triin ja Elo hakkasime siis pressi pumba ümbrust puhastama, kus tuli puuvillatükke kasutades kõik masinatepealsed ja põrandapinnad õlist puhtaks nühkida. Väga teistsugune töö ja täitsa meeldis seda teha, kuigi kohati oli ikka väga väga õline... Aga see ei olnud tavaline õhuga puhastamine nagu me tavaliselt koristades teeme ning pakkus head vaheldust. Muusikat kuulates oli veel eriti tšill. Enne lõunapausi saime Eloga hakata ühesid masinaid seest õhuga puhastama ning siis oi seda tolmu küll! Niigi oli terve gin tolmu täis, sest igal pool keegi midagi puhastas.

Üldiselt oli väga mõnus ja lõbus päev, tegime palju nalja ja tantsisime oma vahvates sinistes kombinesoonides. :D Tolmu me ei peljanud ning mustaks saamine oli paratamatu, hea füüsilise töö päev. Meeleolu oli igatahes ülev, pole ammu nii hea meel olnud koristamise pärast :D

Mark - meie supertore gin manager
Elo, Triin, Mark ja mina enne koristamise algust
Mina ja Elo koristamise lõpus :D
Meie töölesõidu tiim - mina, Sander, Elo, Karel ja Triin
Lemmik-ginner Timiga!
Pärast tööd oli ka palju energiat ning läksime Triiniga mõlemad kohe jooksma. Jookseme siin ümber järve, umbes 5 km see teekond kokku. Jooksmast naastes oli ka super hea olla. Nüüd on õnneks ilmad ka niipalju soojemaks läinud, et suur rõõm oli õues viibida. Loodame et see nii jääbki, siis saab iga päev sportimas käia. :P

Laupäeva öösel käisime siis pubis üle pika aja. Mina kahjuks pidin aga pühapäeva hommikul tööle minema ning olin siis kaine rool :) Pole väga mõtet ilma autota linna ka minna, sest taksoga sõit maksab siin ikka omajagu. Kohtusime seal paari töökaaslasega ning sai palju tantsitud. Pubi tantsimisala asub muide sisehoovis ning öö oli ikka väga külm, õnneks on neil soojenduslambid ning muidugi tantsimine andis ka sooja. :)
Sel reedel siis hooaja lõpupidu :P

Lihtsalt imeline
Tänaseks lõpetan :)

Olge munuksed,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment