Sunday 29 December 2013

Jõulud ja aastavahetus

Hei-hei!

23. dets. saadik olen juba viibinud Temora linnas, kus hetkel elame Triinuga koos tema töökaaslase majas. Saatsime siin mööda jõulud ja nüüd paar päeva oleme aktiivselt tegelenud ka töö otsimisega. Homme sõidame aga Sydneysse, et seal võtta vastu uus aasta!! :P
2. jaanuaril tuleme Temorasse tagasi ja siis vaatame edasi, mis täpsemalt edasi teeme. Meil on mitmeid töövõimalusi, aga päris sellist millist teha tahame ei ole. Suhteliselt raske on mujale tööle minna, kui Graincorpi hea raha peal on siiani olla saadud.

Jõulud olid toredad, sõime eestipärast toitu, rääkisime niisama juttu, kuulasime muusikat ja mängisime mänge.
Vaade
Karmid mehed
Jõululaud
Sõpradega
Nüüd valmistume Sydneysse minekuks. 31. hommikul peame varakult välja minema, et võtta ilutulestiku jälgimise jaoks kohad muruplatsil, kuhu tuleb kokku väga palju inimesi ja kui piisavalt vara sinna ei lähe, siis võivad kõik kohad kinni olla.
Nii aastavahetuse eel Sydneys ongi, et kõik veedavad terve päeva väljas aastalõpu suurt pauku oodates, peetakse väikest pikniku, juuakse ja ollakse tuhandete inimeste keskel. Meie poolt väljavalitud platsile botaanikaaias tuleb kokku umbes 17 000 inimest ja eeldatakse, et see koht saab täis küllaltki vara hommikul.
Eeldatav ilutulestik :)
Vaadake meid siis telekast ;)

Meile saabub muide uus aasta 9 tundi varem kui Eestisse ;) Juheii!

Olge tublid!

Teie Katu

No comments:

Post a Comment