Thursday 19 June 2014

Aeg lippab minema

Tere jälle!

Aeg lihtsalt lippab eest minema, niiet blogi teha ei jõua. Enne eelmisi vabu päevi oli viimane öövahetuse nädal ning siis olime nii väsinud, et iga päev magasime kaua ja lihtsalt puhkasime. Mitte midagi erku ei teinudki.

Nüüd päevavahetuse ajal oleme ikka ühtteist korda saatnud, palju rohkem on ikkagi energiat, sest elame ja töötame n.ö. normaalsete inimeste kombel.
Sain oma GoProga teha ka esimesi katseid, esialgu meie maja ümber autot pestes ning võtsin ta kaasa ka tööle, kui olin õues gator´iga ringi sõitmas.
Tegin palju videosid ning fotosid. Pildikvaliteet ja värvid on ikka väga ägedad, hoopis teistsugused kui mo tavalise fotokaga tehes. Olen rahul!
Mina ja Kim

Nagu oleks läbi prilliklaasi
VAU :)
Pikad read täis puuvillamooduleid
Gator
Laaduriga moodulite rekka pealt maha tõstmine
Eile läksime saabuva jaanipäeva tähistamiseks 102 km kaugusel asuvasse Moree linna, kus mõnulesime privaatsaunas ja -basseinis! Kõigepealt käisime saunas!, siis sai hüpata väikesesse basseini jääkülma vette ning keha soojendamiseks oli suur 40 kraadise veega bassein, kus oli erinevaid masseerivaid veejugasid ning 2 lõõgastavat-masseerivat lamamistooli!  Oli super elamus ja niiii hea tunne. Õhtul jäime juba kell 9 magama.
Lamamistoolitel
Lebo
:D
Hüpe basseinis
Karel, Elo ja Triin
Täna käisin ka juuksuris! Ma ei ole ju Aussis kordagi seda teinud. Sai eelmise aasta juunis Eestis viimati käidud, jube mõelda küll. Juuste lõikus läks mul maksma 40 aud ~ 27 eur.

Põrutavaid uudiseid on seegi kord teieni tuua:

Nimelt sai ostetud voucherid 7-päevaseks puhkuseks FIDŽI-le Viti Levu saarele!! See reis saab siis toimuma 20.-27. august ja lähme sinna 7-kesi: mina, Triin, Triinu, Anett, prantslane David ja 2 saksa kutti. Niii ootame juba! :P Enne seda lähme idakaldale Byron Baysse, Gold Coastile ja Brisbane. Tahame langevarjuhüpet teha ning teemaparkides käia.

Fiji Hideaway Resort & Spa

Teine suur uudis on see, et ostsin ära ka enda Aasia ja Eesti lennupiletid!!
27. novembril reisin siis marsruudil Sydney-Singapur-Saigon (VIETNAM) ning mul on aega 3 nädalat ja 3 päeva, et reisida läbi Vietnami-Kambodža-(Laos?)-Tai, et jõuda Bangkoki, kust läheb järgmine lend Bangkok-Helsingi-Tallinn 22. detsembril!
Jõuan Eesti pinnale siis 22. detsembri õhtul kell 5! Sel aastal ;) :D
Nüüd vaja hakata siis reisiplaani kokku panema. Nii põnev ikka :P
Mu varajane sünnipäevakink jõudis ka juba kohale! 1 nädal ja 3 päeva läks siis aega, et pakk Muhust Narrabrisse jõuaks. :) Aitäh, kodused!! :)
Pakk!
Njamm-njamm!























Aga mis siis ikka, lähen munavõiet tegema ja Muhu leiba sööma! :)

Ilusat jaanipäeva nautimist,

Teie Katu

No comments:

Post a Comment