Tuesday 20 May 2014

Ilus elu

Tere!

Seekord pikenes minu töönädal 8-päevaseks, sest üks naine ei soovinud nädalavahetusel tööl olla ning ta andis on pühapäeva lihtsalt minule :) See oli suur õnn, sest pühapäeval on topelt tunnitasu! :)

Leidsin selle ühe päevaga teenitud rahale kohe ka rakenduse. Nimelt minu fotokaga juhtus ükspäev õnnetus ning ta enam ei tööta :( 5 aastat pidas vastu ja vist nüüd ongi kõik. Käisin kohalikus kaamerapoes ka uurimas parandusvõimaluse kohta, kuid ainuüksi siit parandusse saatmine maksab 100 aud ning ega ei tea ju ka, et mis täpsemalt viga on.
Seeega otsustasin endale varajaseks sünnipäevakingiks tellida GoPro videokaamera :) Plaanis meil paari kuu pärast ju idakaldal veidi reisida ning siis seda hädasti vaja kui vee all snorkeldame ja muid aktiivseid tegevusi harrastame. Juheii!
Peaaegu kogu vajaliku raha GoPro ostmiseks teenisin kokku pühapäeval töö olles! Uskumatu!

Hea uudis on ka see, et minu uus pass ja ID-kaart on õnnelikult Aussi jõudnud. Aega läks 7 nädalat. Lasin need Brisbane saata, et siis sinna mingi aeg järele minna. Arvatavasti juhtub see siis kui idakallast mööda Emeraldi poole reisime. Siit Narrabrist lahkume millalgi juuli lõpus.

Järgmine väga tore asi on see, et meie maja perenaine läks ära puhkusele ning tuleb tagasi alles 10. juulil! :D See tähendab siis seda, et saame nüüd ise majas perenaisi mängida :) Meil oli selline kergendus, et ta ära läks, sest viimasel ajal hakkas ta oma imeliku käitumisega ikka üsna närvidele käima. Ei osanud me soojapuhurit õigesti kasutada, pesime nõusid valel ajal (liiga tihti või liiga hilja) ja no üldse ta ei osanud väga oma mõtteid ja soove viisakal moel väljendada. Üks õhtu oli meie elutoas tema bushwalking klubi koosviibimine ligi 15 inimesega ning me olime sellest ikka päris kohkunud. Sõime oma magamistoas paki krõpse ja viinamarju, sest kuidagi ei tekkinud tahtmist kööki õhtusööki tegema minna, kui seal pidu peeti. Aga see selleks.

Nüüd on meil siis vabadus. Elame majas kolmekesi, lisaks meile ka kaasüüriline Adam, kes aga puhkepäevadel alati Tamworthis kodus viibib. Temaga saame küll väga hästi läbi.
Meie kohustuseks jäi ka aias olevate lillede kastmine ning selle eest ei pea me ühe nädala üüri maksma. Vägev!
Üürisummat ta meil ka õnneks ei tõstnud, kuid kui gaas otsa saab, siis peame uue ballooni ostma, mis maksab ~127 aud.

Oleme vabu päevi ikka täiega nautinud. Eile tulid külla Elo ja Karel, pesime ja koristasime õues autosid ning pärast jõime teed ja ajasime niisama juttu.
Soetasime endale termostassid, et tööl oleks hea teed juua ning pressruumi ka kaasa võtta. Käisime ka nädala toidukraami ostmas ning peame nüüd öömenüüd välja mõtlema hakkama.

Päevavahetused on tööl nüüd lõppenud ning kolmapäeva õhtul alustan öövahetusega. Hakkasime uue unegraafiku harjutamisega pihta juba eile. Vaatasime ära 4 filmi, mina pidasin vastu poole 5ni hommikul ning siis vajusid küll silmad kinni. Vaatab kuidas täna läheb.
Filmidest oli kindlasti parim "White House Down" Channing Tatumiga peaosas :) Ka hea aga väga-väga kurb oli "Hachiko A Dog´s Story". Lahistasime Triiniga mõlemad täiega nutta.

Töönädal möödus küll üllatavalt kiiresti. Kuulasin ära Dan Browni "Inferno" ning alustasin Stephenie Meyeri "Twilight" raamatutega.
Yard´i-päev möödus põnevalt, Kimiga koos sõitsime ringi, ajasime palju juttu ning riisusime ridade vahelt puuvilla hunnikutesse ning vedasime ära. Tol hetkel oli kõikide platside peale kokku ~1300 moodulit, kokku mahutab ala 4000. Seega ruumi veel on aga samas väga kiirelt tuuakse uusi mooduleid ka sisse. Õues oli nii hea olla, sest ilmad on päeval õnneks veel üsna soojad ja päike andis energiat nädala lõpuni tööl vastu pidada.
Vaikselt on hakatud ära vedama ka bale´sid. Nimelt Auscottil on tuleohtus ja kindlustus väga olulisel kohal ning kindlaks on määratud ka ladustamisel maksimum bale´ide arv. Eelmine aasta oli gin lausa üheks päevaks seisma pandud, sest maksimaalne arv oli järsku täis saanud.
Gator
Mount Kaputar tagaplaanil
Hommikused päikesetõusud on jumalikud!
Üks väga hea uudis on veel rääkimata. Nimelt Triin ostis endale kitarri! Nüüd saab siis seda tinistada ja laulda :) Hea et meil ikka neid vabu päevi niipalju on.

Olge munuksed!

Teie Katu


No comments:

Post a Comment